60 – 75

Ziua de 14 august 2015 a fost marcata de sarbatorirea zilei de nastere a doua personalitati caracalene. Doamna educatoare Ileana Grigore si domnul profesor Florian Petrescu au mai adaugat inca un trandafir in buchetul vietii.

019

Cu aceasta ocazie, Asociatia „Fiii si Prietenii Caracalului” a fost alaturi de membrii ei, cinstind aceasta sarbatoare cu atentia cuvenita, prin profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data.

090

Au luat cuvantul personalitati politice, scriitori, profesori, prieteni apropiati, care au dorit sa fie prezenti in aceasta zi speciala pentru doamna Grigore si domnul Petrescu, prilej cu care s-au rostit cuvinte emotionante legate de frumoase amintiri, de cariera profesionala incununata de exceptionale realizari a celor doi distinsi sarbatoriti.

101

Pe parcursul derularii programului in elegantul foyer al Teatrului National din Caracal, cei prezenti s-au bucurat de o atmosfera mai mult decat colegiala, presarata cu discursuri elevate, dar si cu multe momente de buna dispozitie care au entuziasmat auditoriul acestui eveniment de maxima importanta culturala si spirituala.

004

Felicitari Asociatiei pentru organizarea momentului aniversar care va ramane gravat in inimile si sufletele celor prezenti.

074

La Multi Ani, cu multa sanatate si infinite realizari, doamnei educatoare Grigore si domnului profesor Petrescu!

Dan Filip